Celebrem la Diada del Pare Claret a l'escola

24 octubre Col·legi

Ahir vam estar de festa, vam celebrar la Diada del Pare Claret! Celebracions, gimcanes, tallers i música van omplir tots els racons de l'escola per celebrar aquesta jornada tan important per la nostra comunitat educativa.

Les activitats més destacades del dia van ser:

Els més petits, pel matí, van fer pulseres (P3), collarets (P4) i figures del Pare Claret (P5) amb l'ajuda d'una part de l'alumnat de 6è que es va repartir entre les 12 aules. Després els de P3 van crear un mural cooperatiu del Pare Claret, els de P4 van dissenyar un vitrall de l'església per cada classe i els de P5 van realitzar un dibuix de manera individual pel Concurs de Dibuix del Pare Claret. A la tarda, tot el parvulari va fer una festa amb música, balls i animació al pati amb un berenar molt dolç!

L'alumnat de 1r i 2n van pintar un Pare Claret per grups i van fer una gimcana al pati vell amb l'altra part de l'alumnat de 6è.

Els nens i nenes de 3r i 4t de Primària van fer el dibuix pel Concurs de Dibuix del Pare Claret. En acabar es van reunir a l'església i van fer una celebració. Van concloure que "tots som una família que fem pinya, ens ajudem, ens estimem i descobrim nous horitzons i reptes! Mira, tu també ho pots fer!

A 5è i 6è també van fer una celebració a l'Auditori. Després es van reunir al pati vell per fer la cursa solidària, amb l'objectiu de recaptar diners per l'ONG Claretiana Enllaç.

A la tarda, tot l'alumnat de l'Etapa 8-11 va celebrar el fi de festa amb una xocolatada al pati vell.

L'alumnat i el professorat de Secundària va commemorar la festivitat amb una sortida conjunta al Parc de la Creueta del Coll. Allà van realitzar la tradicional gimcana, dividits en grups formats per alumnes de diferents cursos, van haver de superar reptes i proves que requerien diferents habilitats. Va ser una bona ocasió per enfortir la relació entre alumnat de diferents cursos, i establir llaços per facilitar la convivència.

Com veieu, una jornada molt alegre i festiva! Us animem a mirar les galeries de fotos que hem penjat a l'Educamos. I aquest diumenge la festa segueix! Volem celebrar-ho amb tota la comunitat educativa. Us invitem a participar de l'Eucaristia que celebrarem a les 10.15h la Parròquia del Cor de Maria, així com de les activitats que ha organitzat l'Ampa al Pati Vell a partir de les 11h.

Per acabar, us animem a veure aquest vídeo d'alumnes del Col·legi Claret de Valls i del Col·legi Claret de Barcelona on ens expliquen perquè és tan important aquesta Diada per a nosaltres:

També us deixem les paraules que va escriure ahir el Provincial dels Claretians de Catalunya, en Ricard Costa-Jussà, en motiu de la Diada: