2n d'EP gaudeix del "Dansa Ara"

7 de juny Etapa 3-7

El 17 d’abril, els nens i nenes de 2n d'Educació Primària van participar en el Programa Dansa Ara, programa de l’Ajuntament de Barcelona que vol promocionar l’aprenentatge de les habilitats rítmiques i artístiques dels infants mitjançant la dansa contemporània.

Després del treball d’aprenentatge d’un repertori de danses a les classes de música i d’educació física participarem a una jornada de dansa en la qual els nens i les nenes són protagonistes d’un gran espectacle de dansa contemporània.

Van participar en el primer torn, que començà a les 10’15 hores amb una durada aproximada d’una hora, situats a la pista de color “préssec” del Palau Sant Jordi  amb una samarreta groga.

"Mou el cos, desvetlla la ment", aquesta activitat vol promocionar l’aprenentatge de les habilitats rítmiques i artístiques dels infants mitjançant la dansa contemporània.Esta adreçat a l’alumnat de cicle inicial d’escoles de Barcelona, l’alumnat participa a una jornada de dansa en la qual els nens i les nenes són protagonistes d’un gran espectacle. 

Des del Programa Municipal d'Esport en Edat Escolar, organitzadors del programa Dansa Ara, ens han fet arribar l’enllaç del vídeo del programa Dansa Ara 2018 en el qual hem participat.

Esperem que us agradi i que així en tingueu un record.

 

Per accedir-hi heu d’entrar al següent enllaç Dansa Ara, fent servir la constrasenya DANSA2018.