1r- Comencem els ambients !

26 de novembre 2018 Etapa 3-7

Després d’un parell de mesos d’adaptació en els quals hem anat fent nostres els diferents canvis: les aules, els companys, les tutores, etc. per fi ha arribat el moment d’iniciar-nos en els ambients!

 

 

 

I què són els ambients? Són espais d’aprenentatge a través del joc creats per les mestres encarregades. A partir d’una experiència activa, cada dimarts, tindrem l’oportunitat de triar un ambient diferent i, des d’una altra mirada, participar de les activitats proposades. 

 

 

 

Ens hem barrejat les 4 classes de primer en 5 ambients diferents: ludoteca, matemàtic, English corner, artístic i psico-dansa.  En arribar a l’espai destinat per l’ambient, hem començat amb un moment d’acollida en rotllana, hem dut a terme el desenvolupament i la pràctica de les activitats proposades dins l’ambient, i hem fet el tancament amb una petita reflexió final després d’haver recollit.

 

 

 

La primera experiència ha estat molt i molt positiva i així, en tornar cadascú a la seva classe, hem pogut animar als altres companys i companyes a participar dels diferents ambients. 

Ens ho hem passat molt bé i tenim ganes de repetir!