14 i 15 Fem La Marató al Col·legi!!

14 i 15 de desembre Ampa

La propera Marató de TV3 serà el 16 de desembre i estarà dedicada a la investigació contra el Càncer. Per això, la gran família que formem el Col·legi Claret fa dies que treballem per sumar-nos a aquesta iniciativa i recaptar diners per la Marató d'enguany.

El proper divendres 14 i dissabte 15 de desembre tenim moltes activitats preparades a diferents racons de l'escola. No hi pots faltar!

Per això convidem a totes les famílies a la comunitat educativa, personal de serveis, administració y claustre docent a comprar els dorsals que seran necessaris per poder participar a qualsevol de les activitats. El preu dels dorsals és d'una donació mínima de 3 euros i el punt de venta és la consergeria de l'escola del 3 al 14 de desembre

Us adjuntem informació de la TÓMBOLA SOLIDARIA, EL BAR SOLIDARI I EL CONCURS DE TRUITES, així com les bases d'aquest concurs i les bases del bàsquet familiar solidari amb l'U.E Claret i les activitat de l'Hockey Claret. Esperem que participeu en aquestes activitats per tal que la jornada sigui un èxit!

 

Us esperem a tots el 14 i el 15 de desembre!

 

       

 

POTS VEURE EL VIDEO PROMOCIONAL DE LES ACTIVITATS