TARDA DE JOCS

19 de novembre AMPA


Com sabeu, s’està treballant per  fer de la Biblioteca un espai amb diversos usos i continguts amb l’objectiu  que tingui un paper clau en l’educació dels nostres fills/es. En aquesta línia, el Col·legi i  l’Ampa organitzen l’activitat del Contacontes des de fa uns anys, s’han fet diversos tallers, Rooms Escape...

Ara encetem el  Projecte “TARDA DE JOCS”,  ubicat a la Biblioteca. Els nostres nens i nenes  podran gaudir de jocs de taula per potenciar  les seves habilitats intel·lectuals, d’estratègia i col·laboració, alhora que disfrutar amb els seus companys i amics.

Amb aquesta finalitat, us volem convidar a participar a la Campanya de recollida de jocs de taula. Si teniu jocs en bon estat i que podeu donar, si us plau, porteu-los. També ens agradaria comptar amb pares o mares voluntaris per ajudar en l’organització d’aquesta activitat.

Aprofitem aquesta crida per recordar-vos que es poden donar llibres a la Biblioteca. Els llibres han d’estar en bon estat i especialment es necessiten llibres actuals dirigits a alumnes d’ESO i Batxillerat.

Finalment, no podem deixar de convidar-vos a explicar amb nosaltres un conte als més petits a la Biblioteca. No us perdeu aquesta experiència!! És de les que no s’obliden. I/o donar un taller de caracter lúdic i educatiu.

Si esteu interessats, contacteu amb la Biblioteca (biblioteca@claretbarcelona.cat) o amb l’AMPA (ampa@claretbarcelona.cat). Gràcies per ajudar-nos a promoure la cultura, l’educació en valors i actituds!! Tu ets Més!! Amb tu som Més!!

 Porteu-los fins als 10 de desembre!!