Jocs Florals Parvulari

24, 25 i 26 d'abril Etapa 3-7

L'alumnat d'infantil realitzarem els Jocs Florals al Parvulari per celebrar amb tots vosaltres la diada de Sant Jordi:
 
- P3: divendres, 26 d’abril
- P4: dimecres, 24 d’abril
- P5: dijous, 25 d’abril
 
Els Jocs Florals es realitzaran a l’auditori de l’escola a les 15.30 hores. L’accés es farà per la porta d’entrada del col·legi situada a la cantonada amb el carrer Sicília, a partir de les 15.15 hores. No es podrà accedir al vestíbul abans de l’hora indicada. La capacitat de l’auditori no ens permet que pugueu assistir-hi més de dues persones per alumne. Els vostres fills i filles han de ser els protagonistes d’aquest dia, per això, i per la capacitat de la sala, us demanem que els seus germans, que també són alumnes nostres, no hi assisteixin.

Els nens i nenes porten ja vàries setmanes preparant-se, i tenen moltes ganes de poder-ho compartir amb vosaltres. I per donar més rellevància a l’acte us demanem que en la realització dels Jocs Florals els nens i les nenes vinguin vestits amb roba “elegant” i no amb el xandall.

Els nens i les nenes que dinen a l’escola, cal que portin la roba per canviar-se en una bossa al matí. I els que van a dinar a casa, cal que vinguin vestits amb roba de carrer a la tarda.