ESO i BATX - Diada Sant Antoni Mª Claret

24 d'octubre ESO

El dia 24 d'octubre tot l'alumnat i el professorat d’ESO i BATXILLERAT celebrarem junts la diada de Sant Antoni Mª Claret amb una jornada festiva. L’objectiu d’aquesta és commemorar la festivitat del fundador de la nostra escola i utilitzar l’activitat per treballar els valors de respecte i convivència. Es pretén enfortir la relació entre alumnat de diferents cursos, i que l’alumnat més gran pugui fer de referent amb la seva manera de fer i de relacionar-se amb l’alumnat més jove. 

Tal com ja hem treballat a les aules, els alumnes de Batxillerat són els dinamitzadors dels grups d’alumnes, i és molt necessària, no només la seva presència, sinó la seva implicació activa i positiva en l’activitat. D’aquesta manera la jornada permet treballar actituds i valors imprescindibles per millorar les habilitats i competències que busquem en un jove amb el perfil que busquem al Batxillerat Claret.  

Aquest curs ens desplaçarem al Parc de la Creueta del Coll. La Festa durarà tot el matí, per tant, ens hem d'emportar la targeta de metro i l'esmorzar. Donat que el desplaçament de més de 450 persones és sempre un moviment important, els i les alumnes de Batxillerat hi aniran directament i ens trobarem a l’entrada del parc situada al Passeig de la Mare de Déu del Coll, 77, 08023 Barcelona a les9:30 h. on caldrà presentar-se a la persona tutora. 

En acabar l’activitat, dinarem al Parc, fent una activitat de convivència entre els nois i  noies del grup classe. A l’acabar el dinar, cal comunicar a la persona tutora que marxen, i tornaran pel seu compte. 

A la tarda, de manera voluntària per a aquells que vulguin, se’ls convida a la xocolatada que realitzarem al pati de l’escola de 16.00h  a 17.00h. 

L'alumnat de 1r i 2n d'ESO està convocat a les 8.30 h a les aules respectives. Marxaran, a intervals, acompanyats de tutors i professors. També hi tornaran acompanyats a  l'escola. 

Arribaran a l'escola a les 16.00 h, on juntament amb l'alumnat de l'etapa 8-11 continuarà celebrant-se la diada amb una xocolatada al pati.

Si al matí, en llevar-se, plogués, la Festa quedarà suspesa i es faran classes normals a partir de les 9:00h.