2n Batxillerat · Visita al Parc Científic de Barcelona

14 de novembre Batxillerat

Activitat dins del programa de la Setmana de la Ciència 2019

Què: Visita al PCB
Quan:
14 de novembre

L’activitat científica sempre ha quedat allunyada de la societat civil, ja sigui per manca de coneixements científics que facin entendre el que es fa o sigui per una falta de divulgació encarada a un públic mes profà en el tema. Però, en els darrers anys s’ha vist un creixement de les ganes d’aprendre coneixement científic i per saber que es el que la teva ciutat te o fa en aquest camp. les visites guiades al Parc Científic de Barcelona (PCB) volen fer arribar a la societat la feina que es fa i quina es la missió d’aquesta fundació.

El PCB és un lloc privilegiat per a la recerca, la tecnologia i la innovació que permet la simbiosis d’entitats públiques i privades fent ús d’instal·lacions d’alta qualitat. Aquest espai neix l’any 1997 com el primer parc científic de l'Estat i avui dia es un referent internacional en el foment de la innovació.

I no solament és ciència, en la visita al PCB podràs gaudir de la visió de l'artista cega Kelly Arrontes. La pintura "L'Aigua és vida" vol mostrar com veu el món, atès que la seva manera de veure-ho és mitjançant un "filtre aquós fictici". Ens mostrarà com observa l'univers a través del prisma de l'aigua i les seves emocions. Una obra mural de 125m dedicada a l'aigua que no et deixarà indiferent.

Endinsa’t en el PCB i sentiràs fins on arriba la recerca més pionera del moment!

 

Més info aquí