2n Batxillerat · Visita a la SEAT

14 de novembre Batxillerat

Activitat dins del programa de la Setmana de la Ciència 2019

Què: Visita a la Fàbrica de la SEAT, a Martorell
Quan:
14 de novembre

Els estudiants de 2n de batxillerat tecnològic i social podran visitar les instal·lacions que l'empresa automobilística SEAT té a Martorell des de 1993. Es tracta d'una de les fàbriques d'automoció més modernes i innovadores d'Europa, amb una superfície de més de 2.800.000 m2, que fa que sigui un bon exemple perquè els estudiants puguin conèixer de prop.

Actualment, la planta utilitza estrictes criteris de qualitat en el procés de fabricació, emprant les millors tecnologies disponibles en la prevenció de riscos laborals i destinant a cura del medi ambient el 20% de la seva inversió total. A més, SEAT va ser pionera a Espanya a implementar just in time, el mètode d'aprovisionament de material en la cadena de muntatge i pel qual compta amb un complet parc industrial de proveïdors a tan sols 2,5 km.

Així, doncs, amb aquesta visita, els estudiants tindran l'oportunitat de conèixer l'organització de l'aprovisionament i de la producció de SEAT, el seu alt nivell de tecnificació (robotització) i les claus de la seva competitivitat, creixement i consolidació en els mercats internacionals.