Un espai per explorar, descobrir i gaudir de manera lliure de diverses experiències sensorials

L'aula sensorial és un espai on els infants poden experimentar i sentir en un ambient relaxat i estimulant. Periòdicament es modifica la temàtica i aquesta va d'acord amb el projecte que s'està treballant a les aules.

Elements com la música, les llums, les textures, les olors i els sabors recreen la temàtica i ajuden als infants a endinsar-se en un món per descobrir a través dels sentits. 

Els permet aprendre a jugar de manera lliure i creativa

Durant el curs 2019-20, els nens i nenes de P3 han treballat el projecte de la tardor i l'hivern a les aules. I per tal d'experimentar de manera vivencial tot allò que han après, l'equip de mestres de P3 ha creat a cada trimestre un espai multisensorial que proporciona als nens i nenes diferents estímuls sensorials: visuals, auditius, tàctils, gustatius... 

A l'aula sensorial hi entren en petits grups, per tal de poder viure l'experiència de manera tranquila i poder gaudir en calma de tots els seus racons. I quina gran sorpresa quan s'hi endinsen! Poden experimentar l'estació de l'any amb tots els sentits: menjant aliments, escoltant sons, tocant i creant jocs amb diferents elements, veient diferents colors i tonalitats...

Tot plegat una vivència molt divertida que els permet aprendre a jugar de manera lliure i creativa compartint amb els seus companys. A més a més, darrere de tot aquest espectacle sensorial hi ha un projecte ben definit per treballar el desenvolupament cognitiu i emocional dels infants.