Aprenem l'anglès a través del seu ús

L'aprenentatge de les llengües al col·legi Claret de Barcelona busca un aprenentatge competencial per tal que l'idioma après sigui una eina de comunicació, més enllà que la simple adquisició de la gramàtica. Per tal d'aconseguir-ho tot l'anglès de l'escola s'emmarca dins el projecte AMCO.

L'aprenentatge a través del mètode AMCO cerca que l'alumne aprengui la llengua a través del seu ús. Per aquest motiu, els i les alumnes des de P3 fins a 2n de Batxillerat realitzen a cada sessió d'aprenentatge activitats d'speaking i de listening  que  complementen la formació gramatical.

Per potenciar l'adquisició de les competències orals i de comunicació, els auxiliars de conversa nadius  treballen en grups petits d'alumnes per desenvolupar les destreses comunicatives i la pràctica de l'idioma com a eina vehicular.

L'escola també permet acreditar el nivell d'anglès assolit a través d'un conveni amb Trinity College London, que ens fa centre examinador. Anualment convoquem exàmens d'acreditació dels nivells de B1, B2 i C1 per a tota la comunitat educativa.