ETAPA 3-7

Reunió informativa AMCO

Data:
19 de febrer
Horari:
18.00h
Lloc:
Auditori Col·legi Claret

Com ja sabeu a l'escola l'ensenyament de l'anglès es realitza a través del Projecte AMCO. A les reunions de pares i mares els tutors i/o especialistes ja han anat compartint amb vosaltres aspectes d'aquesta metodologia. Tanmateix, hem cregut que seria interessant que la responsable d'aquest projecte us pogués explicar moltes més coses i resoldre, si fos el cas, alguns dubtes o inquietuds.

Per aquest motiu, us convoquem el proper dimecres 19 de febrer a les 18 hores a la presentació del mètode AMCO a càrrec de Mònica Hermoso, responsable de la coordinació pedagògica del projecte al nostre centre.

La trobada es realitzarà a l'Auditori, L'accés es realitzarà per la porta principal del col·legi (Sant Antoni Maria Claret/Sicília). Aquesta porta es tanca a les 18 hores. A partir d'aquesta hora l'accés s'haurà de fer per la porta situada al carrer Sicília (al costat de l'Esportiu).

Per a aquelles famílies que ho necessitin, s'oferirà un servei de permanència a una aula al costat de l'auditori. Serà imprescindible comunicar-ho a través de l'agenda al tutor/a fins la tarda abans de la reunió (dimarts 18).

Altres Comunicacions
COL·LEGI

26 de febrer: Celebrem el Pink Shirt Day

Ens sumem a aquesta iniciativa en contra del bullying.
COL·LEGI

Festa de Carnaval