Secundària

Jornades d'orientació

Del 3 al 6 de febrer van tenir lloc les jornades d'orientació de Secundària, destinades a l'alumnat de 4t d'ESO i 1r i 2n de Batxillerat.

L'objectiu de l'activitat era apropar el món universitari i el món professional a l'alumnat per tal d'ajudar-los a enfocar el seu futur professional.

Les jornades es van iniciar amb una conferència inaugural a càrrec d'Andreu Ibarz, Director general de  Blanquerna - Universitat Ramon Llull, el qual ens va parlar del cicles que té la vida. 

El primer dia, antics alumnes del Claret ens van visitar amb l'objectiu de trobar-se amb els alumnes de 4t d'ESO i Batxillerat i explicar-los la seva experiència universitària, a més d'intercanviar consells i dubtes. 

El segon dia vam organitzar una Fira d'Universitats per tal de conèixer de primera mà l'oferta formativa de cada una d'elles. 

El tercer dia, pares i mares de l'escola de sectors laborals varis van participar de taules rodones temàtiques per tal de conèixer a fons diferents experiències professionals.

Finalment, l'últim dia, l'alumnat de 2n de Batxillerat va participar de les Jornades de Portes Obertes de la Universitat Autònoma de Barcelona.

En resum, una setmana molt enriquidora i inspiradora pels nostres alumnes de 4t d'ESO i Batxillerat. 

Estem molt agraïts de la participació i col·laboració d'antics alumnes i famílies de l'escola. 
  

Altres Comunicacions
COL·LEGI

26 de febrer: Celebrem el Pink Shirt Day

Ens sumem a aquesta iniciativa en contra del bullying.
COL·LEGI

Festa de Carnaval