Futurs alumnes

El 24 de febrer de 2018 obrirem les portes de la nostra escola per donar a conèixer el nostre projecte educatiu i les nostres instal·lacions. A més a més, per aquelles famílies interessades en P3 hem organitzat tot un seguit d'activitats pels vostres fills per tal que tots junts pugueu descobrir la nostra escola de manera més amena i divertida. A continuació us podeu descarregar el programa de la Jornada i una guia dels diferents espais de l'àrea d'infantil que podreu visitar, en la qual us indiquem on es duran a terme les activitats: 

A a més a més, per a les noves famílies de P3 hem organitzat unes visites personalitzades en petit grup alguns dimecres, dijous i divendres a la tarda dels mesos de gener, febrer i març.

Per participar, tant a la Jornada de Portes Obertes com a les visites personalitzades per a les famílies d'infantil, cal que us inscriviu responent a un breu formulari. Fent clic a l'etapa del vostre interès podreu accedir al formulari i a informació general de la vostra etapa: