Un espai per explorar, descobrir i gaudir de manera lliure de diverses experiències sensorials.

L'aula sensorial és un espai on els infants poden experimentar i sentir en un ambient relaxat i estimulant. Periòdicament es modifica la temàtica i aquesta va d'acord amb el projecte que s'està treballant a les aules.

Elements com la música, les llums, les textures, les olors i els sabors recreen la temàtica i ajuden als infants a endinsar-se en un món per descobrir a través dels sentits. 

Durant el primer trimestre d'aquest curs 2019-20, els nens i nenes de P3 han treballat el projecte de la tardor a les aules. I per tal d'experimentar de manera vivencial tot allò que han après, l'equip de mestres de P3 ha creat el bosc sensorial de la tardor, un espai multisensorial que proporciona als nens i nenes diferents estímuls sensorials: visuals, auditius, tàctils, gustatius... 

Al bosc sensorial hi entren en petits grups, per tal de poder viure l'experiència de manera tranquila i poder gaudir en calma de tots els seus racons. I quina gran sorpresa quan s'hi endinsen! Poden experimentar la tardor amb tots els sentits: menjant aliments, escoltant sons, tocant i creant jocs amb diferents elements, veient diferents colors i tonalitats...

Tot plegat una vivència molt divertida que els permet aprendre a jugar de manera lliure i creativa compartint amb els seus companys. A més a més, darrere de tot aquest espectacle sensorial hi ha un projecte ben definit per treballar el desenvolupament cognitiu i emocional dels infants.